Om

Gennem 15 år som partner i headhunter virksomheden GlobeSearch A/S har jeg sparret med utallige virksomhedsledere omkring udfordringerne i virksomheder i vækst. Oftest har udgangspunktet for dialogen været behovet for at etablere og besætte nye roller i organisationen, men ligeså ofte er det endt med en snak omkring, hvor nødvendigt det er at konsolidere og effektivisere metoder, processer og information, i takt med at virksomheden vokser. Især ejerlederne frustreres ofte over, at den del er tidskrævende, og at den dermed stjæler deres fokus fra de aktiviteter, de har skabt deres forretning på, nemlig udvikling, salg og kundekontakt.

Som virksomhedsejer har jeg selv set den økonomiske effekt af at gennemføre procesforbedringer og effektiviseringer, da jeg udover at sælge og levere rekrutteringsydelser tillige altid har haft ansvaret for GlobeSearchs egne interne processer og systemer. Årene har derfor budt på en lang række interne projekter, som f.eks. implementering af ERP systemer, CRM systemer, IT infrastruktur, cloud, IP telefoni, mobiltelefoni, HR, ledelsesrapportering og økonomiprocesser.

Og jeg synes faktisk, at det er mindst lige så spændende at optimere virksomheder, som det er at rekruttere medarbejdere. Det i en sådan grad, at jeg har valgt at etablere Vengo ApS og hjælpe mindre virksomheder med at få struktur og effektivitet i deres administrative processer.

 

Johnny René Jensen

View Johnny René Jensen's profile on LinkedIn